BIVŠA VERENICA DŽORDŽA KLUNIJA JEDVA ZADRŽALA KUPAĆI NA GRUDIMA: Sva u oblinama, ni nalik Amal Kluni, evo čime se bavi

Elizabet Kanalis je italijanska glumica i model koja se od 2009. godine pa sve do 2011. godine zabavljala sa Džordžom Klunijem

Galerije
11:51h
1 / 7 Foto: VEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Elizabet Kanalis i danas puni stupce novinarskih članaka, ali samo kada se pojavi u bikiniju na plaži. Ova zanosna, 45-godišnja brineta ima telo na kojem joj zavide duplo mlađe devojke.

Međutim, ona se ne osvrće na zavist i svoj život živi slobodno i srećno kao većina Italijanki.

Tako je bilo i ovaj put kada su je papraci uslikali na plaži dok je pokušavala da obuzda svoj kupaći kostim koji joj je uporno spadao s grudi.

Elizabet Kanalis
foto: VEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre godinu dana je govorila o svom privatnom životu, kao i razvodu od bivšeg muža Brajana Perija.

"Ako pogledam unazad, kada sam se udala, nisam očekivala da će stvari ići ovako. Ali tokom godina sam shvatila da se stalno menjamo i da se odnos neizbežno može promeniti. Možete se suočiti sa razdvajanjem na traumatičan način, ili gledajući jedni druge u oči i pokušavajući da se razumete. Brajan i ja smo deo ove druge grupe."

Elizabeta se od Brajana razvela nakon desetak godina braka:

"Nama ženama uvek pripisuju odgovornost za neuspeh brakova ili za to što se nismo dovoljno posvetili da bi ih spasili. Govore kako smo neodgovorni. Ne slažem se. Biti roditelj je velika odgovornost i, kada ste samohrani roditelj po izboru, to se ne menja. Samo vraćate svoju individualnost, svoj život. Mnogo puta nas život stavlja pred događaje za koje je potrebno rasti i ići dalje. A promena može biti pozitivna, a ne samo simptom neizvesnosti i straha. Ne smemo dati prostora ideji neuspeha, već naučiti da evoluiramo. Da sam mogla da se vratim, uradila bih sve isto, čak bih sve prošla ponovo zbog toga jer sam u tom braku dobila dete."

Elizabet Kanalis
foto: IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Elizabeta je ćerku Skajler Evu rodila 2015. godine, a upravo ona je razlog zašto italijanska glumica još uvek živi u Los Anđelesu a ne u Italiji:

"Ne selim se. Moja ćerka ima 9 godina i ide u osnovnu školu. Moj i Brajanov prioritet je, od početka, da ne remetimo njen život. Sa Skajler, konstantnost funkcioniše, treba je ohrabriti domaćim zadacima, sportom i društvenim odnosima. Obavezali smo se da nećemo menjati njene navike. Nije lako, naravno. Ali nikada ne bih oduzela oca kao što je Brajan svojoj ćerki. Uzela sam u obzir da moram da se žrtvujem da bi stvari krenule dobro. Kada bude starija, ako ikada poželi da ima studijsko iskustvo u Italiji i ako se otac složi, to će biti učinjeno. Ali sada je preuranjeno čak i govoriti o tome."

Elizabet Kanalis
foto: Profimedia

Elizabeta nije krila da sa bivšim mužem ima divne odnose i da im je ćerka oboma prioritet. Zbog njega nije htela da priča o dečku. Ali ono što je rekla je da ima nekog i da je srećna.

Šuška se da se zabavlja sa Džordžom Čipmenom koji je poreklom iz RUmunije i da je od Elizabete mlađi nekih 6 godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs