NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU NEVINOST JE ČUVALA ZA SLAVNOG SRBINA: Odveo je pred oltar dok su drugi uzdisali za njom

Čuveni model Adrijana Lima nije imala mnogo ljubavi u svom životu, a jedna od najvećih bio je čuveni Srbin.

Celebrities
13:52h
NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU NEVINOST JE ČUVALA ZA SLAVNOG SRBINA: Odveo je pred oltar dok su drugi uzdisali za njom
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Adrijana Lima u protekle dve godine suočavala se s lavinom negativnih kometara na račun svog izgleda. Naime, Lima se nakon porođaja znatno ugojila, a ono što su mnogi primetili, jeste da je bila otečena od posledica botoksa.

Čini se da joj ljudi nisu oprostili višak kilograma što je i sama priznala. Međutim, to je ne sprečava da uživa u ljubavi i stvarima koje je čine srećnom.

Adrijana Lima
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Što se njenog ljubavnog života tiče, najviše se pričalo o njenoj ljubavi sa čuvenim srpskim košarkašem, Markom Jarićem. Tri godine nakon što su otišli na prvi dejt, rešili su da stanu na ludi kamen, 2009. godine.

Adrijana Lima
foto: People Picture/Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kruna njihove velike ljubavi jesu ćerke Valentina i Siena. Međutim, par je 2014. godine rešio da stavi tačku na brak, dok je razvod ozvaničen 2016. Nakon razvoda, dugo se spekulisalo o njihovom pomirenju, budući da su nekoliko puta uhvaćeni zajedno u javnosti. Međutim, ispostavilo se da su ostali u dobrim odnosima zbog dece.

Marko Jarić, Adrijana Lima
foto: Profimedia

Zanimljivo je da je Adrijana svoju nevinost čuvala do braka, te joj je Marko Jarić bio prvi muškarac s kojim je spavala.

- Seks je za brak. Ako nema poštovanja, to znači da me zapravo ne žele! - rekla je manekenka 2006. u jednom intervjuu.

Adrijana Lima
foto: D'Avanzo Maurizio/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Adrijana nije imala mnogo emotivnih partnera u svom životu, a nakon poznatog Srbina, bila je u vezi sa turskim piscem Metinom Harom. Par je bio u vezi godinu dana, a raskid se dogodio 2019. Još dok su bili u vezi, šuškalo se da Metin ne voli žene, odnosno da je homoseksualac, te da je njihova veza bila deo marketinškog trika.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs