2 RAZLOGA ZAŠTO SU KEJT I VILIJAM KASNO OBJAVILI SLIKU SINA: Stručnjaci tvrde da je tradicija umalo prekinuta zbog ovog

Princeza od Velsa ima tradiciju po kojoj objavljuje fotografije koje je sama uslikala na rođendan svoje dece, juče je njen najmlađi sin, princ Luis, napunio 6 godina, ali javnost je čekala duže nego obično na njegovu sliku, evo šta kažu stručnjaci zašto je to tako

Celebrities
10:48h
2 RAZLOGA ZAŠTO SU KEJT I VILIJAM KASNO OBJAVILI SLIKU SINA: Stručnjaci tvrde da je tradicija umalo prekinuta zbog ovog
Foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Princ Vilijam i princeza Kejt objavili su danas novu fotografiju princa Luisa povodom njegovog šestog rođendana, ali to je bilo kasnije nego obično - a kraljevski stručnjak je dao dva razloga zašto je moguće da se to desilo.

Odlaganje princeze Kejt i princa Vilijama u otkrivanju nove fotografije princa Luja na njegov šesti rođendan, možda je zbog oklevanja koje proističe iz incidenta sa fotografijom povodom Dana majki i veruje se da je princezi potrebno malo „vremena, prostora i privatnosti“, sugeriše kraljevski stručnjak.

Očekivalo se da će princ Louis provesti svoj poseban dan, juče, okružen porodicom nakon škole. Kao što je uobičajeno, svake godine na rođendan princa Luja, princ i princeza od Velsa objavljuju novu fotografiju, koju obično snima sama Ketrin.

Princ Luis
foto: EPN/Newscom / Avalon / Profimedia

Međutim, ove godine, kraljevski entuzijasti su bili ostavljeni da se pitaju da li će uopšte biti nove slike, jer su profili para na društvenim mrežama ostali tihi do utorka. Ali nešto pre pola jedanaest, članovi kraljevske porodice su na svom X nalogu objavili divnu novu fotografiju Luisa, koju je snimila sama princeza Kejt, kako bi proslavili rođendan mladog princa.

Iskusni kraljevski komentator, Ričard Ficviljams, sugerisao je da postoje dva ključna razloga za ovo odlaganje.

„Ovo bi bila sramota zbog problematičnog izdanja njene fotografije za Dan majčinstva. Otkriće da je montirana dovela je do krajnje neprijatnog stanja i naknadnog otkrića da se ona ne oporavlja samo od abdominalne operacije već se hrabro bori protiv raka, video poruka kada je to otkrila bila je verovatno najhrabrija ikada koju je jedna javna ličnost dala o njihovom zdravlju u Britaniji."

Gospodin Ficvilijams je istakao da je moglo biti debata o tome šta bi bio najprikladniji način delovanja, sugerišući da bi odlaganje moglo „naglasiti njenu potrebu za vremenom, prostorom i privatnošću koju je tako dirljivo izrazila u poruci i, nakon nesporazuma nedavnih nedelja, ovo bi trebalo univerzalno razumeti."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs