KAKO BI ZAPRAVO ŽENE 50+ TREBALO DA SE OBLAČE? Predlozi NAJSTILIZOVANIJIH daju odgovor na pitanje koje stalno guglate

Stalno se pitate šta bi žene u pedesetim trebalo da oblače? Guglate tragajući za izgledima koji bi vas inspirisali? Istina je, češće ćete naići na izglede koji su "ograničavajući" i koji vam ne dozvoljavaju da se istaknete u punom sjaju. Vreme je da se to promeni.

Moda
KAKO BI ZAPRAVO ŽENE 50+ TREBALO DA SE OBLAČE? Predlozi NAJSTILIZOVANIJIH daju odgovor na pitanje koje stalno guglate
Foto: Robin Utrecht / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako bi žene u pedestim trebalo zaista da se oblače? Večno pitanje koje stalno guglate pretpostavljamo?

Odmah ćemo preći na stvar i zapečatiti jednom za svagda to čuveno pitanje koje treba da diktira način na koji izgledate. Evo odgovora: žene u pedestim godinama, trebalo bi da se oblače u skladu sa sopstvenim modnim instinktom, i ono što je u skladu sa imidžom koji žele da imaju.

Upravo takav pristup u odevanju imaju najstilizovanije žene sveta koje su navršile i prešle pedesetu.

Kraljica Leticija
foto: Robin Utrecht / Shutterstock Editorial / Profimedia

Govorimo naravno o španskojkraljici Leticiji, holandskoj kraljici Maksimi, Viktoriji Bekam, Šeron Stoun, Dženifer Lopez, Džuliji Roberts, i lista je podugačka.

Njihov prefinjen stil odiše upravo doslednošću sopstvenim modnim pravilima i željom da izgledaju fantastično sebi. Da kada se pogledaju u ogledalo, kažu da je to pun pogodak.

Šeron Stoun
foto: Matt Winkelmeyer / Getty images / Profimedia

Mnogi bi sada rekli da kraljica Leticija nosi konzervativniju garderobu zbog svoje zemlje i ugleda, ali suština je da ona to ne bi nosila da joj se ne dopada, zar ne? Takođe ne bi nosila ni neke komade koji joj ne prijaju, iako su konzervativniji. Dakle, ona to radi u skladu sa svojim sopstvenim stilom. Konzervativni stil je zapravo njen stil, to je ona, tako se ona izražava. Iako je bila viđena i u malo riskantnijim izdanjima, što je zapravo plus.

Dženifer Lopez sa druge strane, dokazuje da su godine samo broj i ne plaši se da istakne svoju kožu i da ponese ono što voli. Imajte to na umu.

Dženifer Lopez
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Neka vam najstilizovanije dame budu inspiracija da se osmelite i istaknete u pogledu u kom želite, bez straha od nekakvog podsmevanja ili mrkih pogleda. Važno je da vi budete zadovoljni svojim izgledom, jer život je jedan i vrlo kratak da biste ga trošili na tuđa pravila.

Ova pravila naravno važe za sve žene, nezavisno od broja godina. Držite se uvek mantre "budite svoji".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs