SAMO ŠTO SU SE SVEKRVA I SNAJA POMIRILE, NOVA NESREĆA SNAŠLA PORODICU GUDELJ: Posle ŠOK odnosa ANASTASIJA opet NEUTEŠNA

Nedavno se Nemanja Gudelj pričestio, a iza njega je bila cela porodica, kao i supruga Anastasije, te su još jednom pokazali da je među njima sada sve u najboljem redu

Celebrities
09:18h Autor:
SAMO ŠTO SU SE SVEKRVA I SNAJA POMIRILE, NOVA NESREĆA SNAŠLA PORODICU GUDELJ: Posle ŠOK odnosa ANASTASIJA opet NEUTEŠNA
Anastasija sa svekrvom, Foto: Printscreen Instagram / nemanjagudelj

Otkakao je Anastasija Ražnatović postala snajka porodice Gudelj, njihovi odnosi ne prestaju da intrigiraju javnost, posebno što se do skoro pričalo da ćerka čuvene pevačice Svetlane Ražnatović nije bila u dobrim odnosima ni sa svekrvom, niti sa zaovom. I taman kada je zavladala harmonija među njima, što je fudbaler i potvrdio zajedničkom fotografijom, stigle su nove loše vesti - igrač Sevilje zadobio je povredu na terenu i kako se ističe - van sebe je od bola.

Naime, Nemanja je povredio koleno desne noge u pobedi njegove Sevilje nad Majorkom (2 : 1) u ponedeljak uveče. Morao je da napusti utakmicu u 81. minutu.

- Medicinska služba FK Sevilja saopštava da se, posle obavljenih odgovarajućih medicinskih pregleda, saznalo da je Nemanja Gudelj tokom sinoćnjeg meča protiv Majorke zadobio povredu zadnjeg roga unutrašnjeg meniskusa desnog kolena. Konačna prognoza zavisiće od vrste intervencije kojoj se Gudelj podvrgne - stoji u klupskom saopštenju.

Nemanja Gudelj
foto: Mutsu Kawamori / AFLO / Profimedia

Sevilja nije saopštila kolika pauza sada čeka Gudelja i da li postoji šansa da srpski reprezentativac bude spreman za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula.

U ovim teškim momentima Anastasija je sve vreme uz njega u pruža mu neizmernu podršku, kako bi se što pre oporavio i vratio na teren.

I cela porodica Gudelj je uz njega, te se svi trude da sportista brzo prevaziđe zdravstvene probleme koji su ga snašli u nezgodnom momentu i to pred veliko takmičenje.

Sa druge strane, i njegov brat Dragi imao je ozbiljnih problema, a dramatične scene su obišle svet. Ovaj 26-godišnji igrač "Kordobe" samo se srušio u decembru tokom utakmice na stadionu “Alvarez Klaro”, a kako je pre samo par meseci imao već ozbiljnih zdravstvenih problema, svi su bili veoma zabrinuti za njegovo stanje, posebno porodica.

Dragi Gudelj, Nemanja Gudelj
foto: Kurir / Damir Dervišagić

– Dragi Gudelj je dobro. Prebačen je u bolnicu na detaljne pretrage nakon što je napustio stadion “Alvarez Klaro”. Čim budemo saznali više informacija, podelićemo ih sa javnošću – saopštili su tada iz Dragišinog fudbalskog u toku utakmice. Međutim, nekoliko sati kasnije oglasili su se novim saopštenjem.

– Vraćamo se za Kordobu sa tri boda i sa Dragišom s nama – napisali su iz upave "Kordobe", što je sve veoma obradovalo.

Dragi je izgubio svest i u martu prošle godine na meču protiv Rasing Ferola kada je pretrpeo srčani zastoj nakon čega je operisan i ugrađen mu je automatski defibrilator, sa kojim je nastavio da igra prethodnih meseci.

Ispostavilo se da je tada imao sreće što mu se to dogodilo baš na utakmici, jer je tu bila medicinska ekipa koja je odmah reagovala, jer u takvim situacijama pitanje života i smrti zavisi od brzine rekacije, koja treba da se dogodi u prvih nekoliko minuta.

Međutim, sve prepreke koje su se odjednom našle pred njim mnogo lakše prevazilazi uz prelepu devojku Lanu Lazarević. Naime, zanosna plavuša mu je ogromna podrška i, pored porodice, najveći vetar u leđa za ostvarenje snova.

Rodom je iz Novog Sada, ali život je nastavila u inostranstvu, te je srednju školu započela u Sjedinjenim Američkim Državama, a završila u Austriji. Ima 22 godine i trenutno studira na prestižnom američkom Univerzitetu u Beču, na smeru međunarodnih odnosa. Uz to je igrala i džez balet više od deceniju, osvojila je, čak, i 50 nagrada.

Beleži velike uspehe u svetu modelinga, modni dizajneri su očarani njenom lepotom i izgledom, dosta se pisalo i da je proglašena za Top model Evrope.

Nemanja Gudelj, Roditelji
foto: Printscreen/instagram

Ko su Nemanjiji roditelji?

Anastasijini svekar i svekrva ne vole preterano da se eksponiraju u javnosti. Nebojša je karijeru započeo u Bosni odakle je došao u Partizan gde je proveo pune tri godine. Tokom svoje fudbalske karijere igrao je i za španske klubove Logronesa i Leganesa. Devet godina proveo je u Holandiji gde je branio boje Brede za koju je odigrao čak 300 utakmica. Karijeru je završio 2006. godine u Sparti.

Nemanjin tata je i nakon završene karijere ostao u svetu fudbala. Trenutno je tehnički direktor u kineskom klubu Hubei Istar.

Kako je jednom prilikom Nebojša otkrio, stub porodice Gudelj je ipak njegova supruga Olivera koja je sve podnela na svojim plećima, počevši od Nebojšinih treninga, putovanja i karantina, pa do odgoja i vaspitanja troje dece koje je gotovo sama izvela na put.

Sestra u svetu tenisa

Vanja Gudelj je mlada nada našeg tenisa, ali se njeno ime mnogo više spominje zbog odnosa sa poznatom snajkom.

Nemanja Gudelj
foto: Printscreen/instagram

Na društvenim mrežama često deli fotografije iz porodičnog života i s teniskog terena. Velika inspiracija u sporstu su joj braća, kao i roditelji.

Iako se dugo mislilo da Anastasija ima dobar odnos sa svim Gudeljima, tokom Svetskog prvenstva u fudbalu pojavili su se drugačiji navodi. Olivera i Vanja nisu imale nikakav kontakt sa Ražnatovićevom, te su čak od Nemanje tražile i da dobiju razdvojene karte tako da na tribinama ne budu u blizini pevačice, što se i desilo. Međutim, iza njih je sedeo Duško Tošić što je navodno Anastasiju razbesnelo.

- Anastasija je poludela kad je videla njih troje na tribinama. Verovatno je to bila slučajnost da Tošić dobije red iza Vanje i Olivere, ali ako se uzme u obzir da je on suprug pevačice koja godinama ratuje sa Ražnatovićima, ne čudi činjenica što je Anastasija planula zbog toga. Sve to je rekla i Nemanji, negodujući zbog ponašanja njegove majke i sestre, ali očigledno da je on nemoćan da promeni bilo šta i da popravi odnose između članova porodice i svoje devojke. Anastasiji je stavio do znanja da ga zanima samo fudbal dok je u Dohi na Svetskom prvenstvu i da neće da se bavi sukobima", naveo je tada izvor Kurira.

Šta je pravi razlog za sukob i netrpeljivost između njih, niko sa sigurnošću ne zna, mada su se mogle čuti različite priče u javnosti o tome zašto je došlo do razdora. Vanja i Olivera su, kako je ispričao neimenovani izvor za domaće medije pre mesec dana, tada pokušale da kontrolišu vezu svog sina.

Nemanja Gudelj
foto: Prinscreen Instagram Story / Nemanja Gudelj

- Anastasija nije dozvoljava da se bilo ko meša u njihove planove, što je Oliveru i Vanju iznerviralo jer su one te koje su odlučivale gde će porodica Gudelj provoditi slobodno vreme. A kako je Nemanja sve više vremena počeo da provodi sa Anastasijom, to im je zasmetalo, te su i nju i njenu majku otpratile sa Instagrama. Da sve bude gore, počele su da favorizuju Nemanjinu bivšu devojku Sanju Vučić, koju ne samo da prate na Instagramu već održavaju kontakt s njom. Ovo je Anastasiju veoma pogodilo, pa je to razlog njenog neraspoloženja poslednjih dana - istakao je tom prilikom sagovornik za "Informer".

Sve ovo je šokiralo srpsku javnost, s obzirom da se cela Nemanjina porodica bila pojavila na Anastasijinoj rođendanskoj proslavi, a svi mediji se preneli kako ih je balkanska zvezda Ceca Ražnatović srdačno dočekala.

Ali, da je definitivno došlo do pomirenja, Nemanja je pokazao još jednom, i to veoma emotivnom, objavom na svom Instagramu - u toku njegovog pričešnja cela porodica na čelu sa suprugom bila je uz njega.

Vanja je čak pohađala i tenisku akademiju legendarne Kim Klajsters, čuvene belgijske teniserke.

- Kim mi daje brojne savete, kao i drugim igračicama i igračima u Akademiji. Rekla mi je da ako jednog dana budem u samom vrhu, potrebno je da ostanem normalna, ista, da ne dozvolim da uspesi negativno utiču na mene. Podržala me je, objasnila mi je da mi ide veoma dobro, i poručila da ako imam neko pitanje, uvek smem da joj priđem i da porazgovaram", ispričala je Vanja u jednom intervjuu za Novosti kada je imala samo 12 godina.

Tada je istakla da joj je želja da jednog dana predstavlja Srbiju.

- Srbija je moja zemlja. Ne volim da igram za Holandiju, nemam ništa sa tom zemljom. Braća mi igraju fudbal za Srbiju, i ja bih volela jednog dana isto tako da se pojavim u našem dresu. To mi je veliki san - zaključila je.

Vanja je tada ispričala da govori pet jezika: holandski, engleski, francuski, srpski i "malo španskog", koji je sigurno usavršila otkako njena braća igraju i žive u Španiji.

1 / 7 Foto: Printscreen/instagram

Čudni odnosi među članovima porodice Gudelj

Porodica Gudelj često pokazuje koliko je bliska, ali mnogi njihovo ponašanje smatraju neprimerenim. Već nekoliko puta se našla upravo zbog toga na meti negativnih komentara.

Podsetimo, krajem 2022. godine mlađa sestra fudbalera Nemanje Gudelja, Vanja Gudelj, objavila je fotografiju gde brata ljubi pravo u usta, što su mnogi na Tviteru komentarisali sa čuđenjem.

Međutim, to njih nije sprečilo da nastave sa novim sličnim fotografijama.

Potom je rođendanska slika majke i sina ponovo je iznenadila javnost. Oliverin mlađi sin Dragi Gudelj je na svom profilu objavio fotografiju sa majkom koja je mnoge opet isprovocirala.

Dragi je, naime, obrazom naslonjen na majčine grudi i čini se da ova porodica u tome ne vidi ništa neobično, što ne misle ostali korisnici društvenih mreža.

Mnogi smatraju da bez obzira na majčinsku ljubav, ovako nešto deluje neprimereno u ovom uzrastu i da prevazilazi sve granice dobrog ukusa.

Međutim, sa druge strane, jasno je da je ova porodica neverovatno bliska, da su uvek jedni uz druge i da ih komentari očigledno ne dotiču.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs